Bringásfutár
Kecskemét

Két kerékkel járunk a földön...Áraink


 • Csomag (küldemény, levél, étel-ital) szállítás:
  Egy vagy két cím esetén a mellékelt térkép szerinti zónák szerint:

  Térkép

  Nagyításhoz kattintson a képre!

  Zöld területrõl zöld területre 500 Ft. Zöldbõl a kékbe, illetve kékbõl a zöldbe (és a kékbe) 600 Ft. Sárga területbõl kékbe, zöldbe vagy sárgába, és zöldbõl vagy kékbõl sárgába 800 Ft. A piros területet érintve, bárhonnan, bárhová 1000 Ft.

  Nézzünk pár példát:

  • Rákóczi út (zöld zóna) - Kõhíd utca(zöld zóna) - 500 Ft, megrendeléstõl számított egy órán belüli célbajuttatással.
  • Jókai utca (zöld zóna) - Szultán utca (kék zóna) - 600 Ft.
  • Tinódi utca (Hunyadiváros, sárga zóna) - Zápor utca (Petõfiváros, piros zóna) - 1000 Ft. Ez utóbbi oda-vissza 16 km.

  A kedvezmény számításánál célállomásonként egy pontot jelent.

  Körfuvar (legalább 3 célállomás) esetén címenként 500 Ft, helytõl függetlenül. Nincs zóna, nincs zónától függõ díjemelkedés, a városhatár tábláig bárhonnan bárhová egységesen 500 Ft.

  A kedvezmény számításánál célállomásonként egy pontot jelent.


 • Orvosi/gyógyszertári ügyintézés: Nincs ideje elszaladni az orvoshoz a szokásos receptért? Kiváltani és hazavinni? Átvesszük az elõre megírt receptet az orvosánál , esetleg az Ön lakásánál, kiváltjuk a gyógyszertárban, és házhoz szállítjuk. Ennek szállítási (és ügyintézési díja) összesen 1000 Ft. A kedvezmény számításánál két pontot jelent.

 • Rövid bevásárlás: Bármit megvásárlunk Önnek a kívánt helyen, ami 5 kg-nál könnyebb, és 10 liternél kisebb. Elmegyünk a listáért és a vételárért, onnan a kívánt üzletbe, megvesszük amire szüksége van, és házhoz szállítjuk. Egy út egy üzletet jelent, ennek díja 1000 Ft. A kedvezmény számításánál két pontot jelent.

 • Postai ügyintézés: Csekkek befizetése, ajánlott levelek feladása, átvétele, postafiók ürítése (meghatalmazás alapján). Ennek díja esetenként 1000 Ft. A kedvezmény számításánál két pontot jelent.

Azonnali szállítás


Azonnali szállítás, amikor az Önhöz legközelebbi és leghamarabb szabaddá váló futár haladéktalanul indul a küldeményért, és azonnal kiszállítja a megadott címre, címekre, akár az Ön által kívánt sorrendben. Ennek díja a normál szállítási díj kétszerese.


Várakoztatás


Néha elõfordul, hogy egy csomagra elvitelére várni kell, mert valamiért nincs kész a csomagolás, nem teljes a cím, vagy gond van az összeállítással. Mi viszont abból élünk, hogy szállítunk, a várakozás nekünk sajnos holt idõ. Ezért kérve kérünk mindenkit, vegye figyelembe, hogy a futárnak akkor is vannak költségei, ha nem teker. Sorolhatnám, de szerintem felesleges - minden cégvezetõ tudja, mibe kerül egy alkalmazott "semmittevése". Épp ezért meghatároztunk egy limitet - ami megérkezéstõl számított 10 perc - ez alatt "kész csomag" esetén mindenféle papírmunkával végezni lehet, és útjára lehet engedni a futárt. Amennyiben ezt nem betartható, illetve nem teljesül, úgy a további minden megkezdett 5 percre 500 Ft állásidõt számolunk fel, 30 perc várakoztatás után pedig visszahívjuk a futárunkat. Hogy mérjük ezt? Minden futárunk GPS-összeköttetésben van a diszpécser-központunkkal, így látjuk, hol van, és épp mekkora a sebessége. Ez esetben pedig nulla...

Kedvezmények


 • Csomagszállítás esetén az azonnali visszfuvar esetén annak árából 50% kedvezmény. Amennyiben a visszfuvar leadása a következõ szállítandó termék átvételekor történik, akkor ingyenes.

 • Havi 50 kedvezménypont elérésekor az adott hónapban megrendelt szállítások díjára (visszamenõlegesen is) 10% kedvezmény.A fenti árak és kedvezmények 2019.12.01-tõl visszavonásig érvényesek