Bringásfutár
Kecskemét

Két kerékkel járunk a földön...Gyakran ismételt kérdések

 • Kik vagytok?
  2015 év végén egy hirtelen jött ötletből jött, amikor épp dugóban ültünk az autóban a Kiskörúton. Még a babakocsisok is gyorsabbak voltak nálunk, nemhogy a bringások. Miért is nem azzal jöttünk?
  Számoltunk, osztottunk, szoroztunk, és mindig az lett a vége, hogy a belvárosban biza bringával sokkal gyorsabban el lehet intézni bármit, mint autóval. Innentől kezdve már csak pár nap volt a meglévő cég tevékenységi körét bővíteni és az első ügyfelet megszerezni, akinek a gyorsaság fontos volt... Ráadásul nem szennyezzük a környezetet, sem füstgázzal, sem zajjal. Tonnás vasszörny helyett 15 kilót cipelünk csak magunkkal. Izé, alattunk!

 • Mit visztek?
  Alapesetben bármit, ami 10 kg-nál könnyebb, és belefér a táskánkba.
  És valóságban? Bármit! Vittünk már 80 cm magas agyagköcsögöt magunkhoz ölelve, papagájt kalitkában, marmonkannában benzint. Szóval, gyakorlatilag minden!

 • Miért épp az adott cégek ételeit szállítjátok?
  Velük kötöttünk szerződést, hisszük és tudjuk, hogy környezettudatosan készítik el az ételeiket, igyekeznek egészséges ételeket készíteni, és nagyon odafigyelnek az allergénekre. Kell ennél több?

 • Mennyibe kerül a kiszállított étel?
  Az ételek ára pontosan annyi, mintha bent az étteremben fogyasztanád el. Nekünk ott összekészítik, és bontatlan, szállításálló csomagolásban visszük el hozzád a lehető leggyorsabban. Ha ott kapsz árengedményt, akkor nálunk pont annyit, ha ott emelkednek az árak, akkor sajnos nálunk is, azonos mértékben.

 • Mennyi idő alatt szállítjátok ki az ételeket?
  11:15-kor indulunk az első körrel, és ahogy győzzük, úgy visszük. A belváros az első terítési terület, utána folyamatosan haladunk kifelé a városközponttól. Célunk, hogy minden megrendelt ebédet 13:30-ig megkapjatok a legtávolabbi ponton is.

 • Hová szállítotok?
  Kecskeméten a Nagykörúton belülre, illetve Széchenyivárosba és Máriavárosba. Egyéb területekre a kiszállítás előzetes egyeztetést igényel.

 • Mennyi az annyi?
  Díjszabásunk kint van a főoldalon, a szerződött partnereink ügyfelei jelentős kedvezményt kapnak a szállítási díjainkból. Nagykörúton belül egységesen 200 Ft/szállítás, azon kívül pedig kilométer alapú elszámolás szerint. Nagy vonalakban az azt jelenti, hogy Széchenyivárosban az Akadémia krt. és a Nagykörút között 300 Ft, azon kívül pedig 400 Ft/szállítás. Máriavárosban a Tatár sor- Fürdő u. - Csabay G. krt.-on belül 300, azon kívül 400 Ft. Az azon kívüli területekre a rendelt termék értékétől függően, 400 és 600 Ft között szállítunk.

 • Máshol ingyen szállítanak! Ti miért nem?
  Ingyen szállítás nincs (a technika is pénzbe kerül és a futár sem dolgozik ingyen), annak MINDIG van ára, legfeljebb bele van építve a termékbe, és nincs külön kiemelve. Futárcégünk önálló vállalkozás, a szállítási díjak kizárólag a futár jövedelmét képezik, amiből adózik és járulékot fizet.Kilépés    Impresszum