Bringásfutár
Kecskemét

Két kerékkel járunk a földön...Gyakran ismételt kérdések

 • Kik vagytok?
  2015 év végén egy hirtelen jött ötletből jött, amikor épp dugóban ültünk az autóban a Kiskörúton. Még a babakocsisok is gyorsabbak voltak nálunk, nemhogy a bringások. Miért is nem azzal jöttünk?
  Számoltunk, osztottunk, szoroztunk, és mindig az lett a vége, hogy a belvárosban biza bringával sokkal gyorsabban el lehet intézni bármit, mint autóval. Innentől kezdve már csak pár nap volt a meglévő cég tevékenységi körét bővíteni és az első ügyfelet megszerezni, akinek a gyorsaság fontos volt... Ráadásul nem szennyezzük a környezetet, sem füstgázzal, sem zajjal. Tonnás vasszörny helyett 15 kilót cipelünk csak magunkkal. Izé, alattunk!

 • Mit visztek?
  Alapesetben bármit, ami 10 kg-nál könnyebb, és belefér a táskánkba.
  És valóságban? Bármit! Vittünk már 80 cm magas agyagköcsögöt magunkhoz ölelve, papagájt kalitkában, marmonkannában benzint. Szóval, gyakorlatilag minden!

 • Miért a Leves'M ételeit szállítjátok?
  Velük kötöttünk szerződést, hisszük és tudjuk, hogy környezettudatosan készítik el az ételeiket, igyekeznek egészséges ételeket készíteni, és nagyon odafigyelnek az allergénekre. Kell ennél több?

 • Mennyibe kerül a kiszállított étel?
  Az ételek ára pontosan annyi, mintha bent a Levesbárban fogyasztanád el. Nekünk ott összekészítik, és bontatlan, szállításálló csomagolásban visszük el hozzád a lehető leggyorsabban. Ha ott kapsz árengedményt, akkor nálunk pont annyit, ha ott emelkednek az árak, akkor sajnos nálunk is, azonos mértékben.

 • Mennyi idő alatt szállítjátok ki az ételeket?
  11:30-kor indulunk az első körrel, és ahogy győzzük, úgy visszük. A belváros az első terítési terület, utána folyamatosan haladunk kifelé a városközponttól. Célunk, hogy minden megrendelt ebédet 13:30-ig megkapjatok a legtávolabbi ponton is.

 • Hová szállítotok?
  Kecskeméten a Nagykörúton belülre, illetve Széchenyivárosba és Máriavárosba. Egyéb területekre a kiszállítás előzetes egyeztetést igényel.

 • Mennyi az annyi?
  Díjszabásunk kint van a főoldalon, a Leves'M ügyfelei jelentős kedvezményt kapnak a szállítási díjainkból. Nagykörúton belül egységesen 200 Ft/szállítás, azon kívül pedig kilométer alapú elszámolás szerint. Nagy vonalakban az azt jelenti, hogy Széchenyivárosban az Akadémia krt. és a Nagykörút között 300 Ft, azon kívül pedig 400 Ft/szállítás. Máriavárosban a Tatár sor- Fürdő u. - Csabay G. krt.-on belül 300, azon kívül 400 Ft.

 • Máshol ingyen szállítanak! Ti miért nem?
  Ingyen szállítás nincs (a technika is pénzbe kerül és a futár sem dolgozik ingyen), annak MINDIG van ára, legfeljebb bele van építve a termékbe, és nincs külön kiemelve. Futárcégünk önálló vállalkozás, a szállítási díjak kizárólag a futár jövedelmét képezik, amiből adózik és járulékot fizet.

 • Ugyanazok az arcok hozzák most is az ételt, mint akik a Levesbárnak is szállítottak! Hogy is van ez?
  A Leves' előző rendszerében a futárok alkalmazottak voltak, illetve vállalkozásunk vezetője, Gábor alvállalkozóként tevékenykedett náluk. Mikor a régi kiszállítás megszűnt, ajánlatot tettünk a folytatásra, immáron teljesen kiszervezve. A szállítás immáron teljesen független a Leves'M tevékenységétől. Ergo bármi szállítási gond esetén bennünket kell szidni, nem őket. Persze dicsérni is! És miért ugyanazok szállítanak? A jó munkaerőt meg kell tartani, a dolgozni szeretők immáron a mi csapatunk részét képezik. Aki erre nem találtunk alkalmasnak, azokat nem fogjátok látni nálunk...
Kilépés    Impresszum